Nattvandring.nu

4 C Strategies ny partner

Konsult- och mjukvaruföretaget 4C Strategies blir ny samarbetspartner med Stiftelsen nattvandring.nu.

Stiftelsen Nattvandring.nu är glada att meddela att 4C Strategies har valt att bli ny partnerorganisation.  4C Strategies, som är Europas ledande leverantör av risk- och krishanteringslösningar, kommer tillsammans med övriga partnerorganisationer såsom Skandia, E.ON, Statoil och Carlsberg att verka för att stiftelsens viktiga arbete fortsätter att utvecklas.

– Vårt uppdrag är att bistå med vår mobila mjukvarulösning Exonaut Observer och med vår erfarenhet inom trygghetsarbete. Med hjälp av Exonaut Observer och med telefonernas inbyggda funktioner såsom kamera, GPS och textinmatning kan nattvandrarna samverka säkert, dokumentera och dela iakttagelser som underlättar det dagliga arbetet och bidrar till ökad trygghet för både användare och invånare. Vi är mycket stolta över att få möjlighet att stödja detta viktiga arbete säger Magnus Bergqvist, VD för 4C Strategies.

– Vi är övertygade om att partnerskapet med 4C Strategies kommer att gynna nattvandringen i Sverige. Ett mobilt verktyg kommer bland annat stärka våra processer och effektivisera vår rapportering, vilket ger oss chansen att lägga ännu mer tid på att synas i samhället. 4C Strategies verktyg Exonaut Observer skapar också nya möjligheter till samverkan med kommuner, landsting och polis säger Janne Lundholm, verksamhetschef på Nattvandring.nu.

Partnerskapet offentliggörs i dag, den 19 februari 2015.

 

Kontaktperson Stiftelsen nattvandring.nu:
Janne Lundholm
Verksamhetschef, 070-962 35 31 

Kontaktperson på 4C Strategies:
Jonatan Jürisoo
Affärsutvecklingschef, offentlig sektor, 073-369 57 56