skip to Main Content

The Mothers of Rinkeby

  • 7 september, 2018
  • Nyhet

Den 4 september premiärvisades filmen The Mothers of Rinkeby i Stockholm.
En film producerad av CAMERA X för Aljazeera.

Man har i filmen följt en av våra kvinnogrupper i Rinkeby och visar vilket engagemang de har men också vilken betydelse nattvandringen har. Absolut sevärd.
Filmen sprids nu snabbt över hela världen via bland annat sociala media.

Filmen hittar du här.

Vi fortsätter att växa

  • 7 september, 2018
  • Nyhet

Efter en fantastiskt sommar kan vi konstatera att intresset för nattvandring och stiftelsen nattvandring.nu bara fortsätter att öka.
Fler och fler grupper startas upp, nya samverkansavtal med kommuner tecknas, fler och fler presentationer, informationsmöte och föreläsningar.

Engagemanget är fantastiskt och vilja att göra skillnad är stor.

Stort tack till alla som engagerar sig och ger av sin tid  för det dyrbaraste vi har – våra barn och ungdomar.

Ingen försäljning av sponsorpaket – OBS!

Under sommaren har vi fått ett flertal förfrågningar om försäljning av sponsorpaket.

Vi vill återigen då säga:

  • Vi har ingen telefonförsäljning av sponsorpaket
  • Inga pengar, avsett vad som sägs i telefonsamtal, kommer vare sig stiftelsen eller någon lokal nattvandrargrupp inom stiftelsen nattvandring.nu tillgodo

Vill du/ni ge ett bidrag till stiftelsen? Ta kontakt med stiftelsens kansli, 08-50 66 55 80 alt mail: janne@nattvandring.nu
Det går också bra att Swisha till: 123 388 71 55

Men – tänk på att vad som än sägs i telefonsamtalet tillfaller inga pengar stiftelsen nattvandring.nu eller någon av de drygt 340 lokala nattvandrargrupperna som ingår i nätverket.

Nu är vi igång igen

Efter en fantastiskt sommar med mycket sol, bad, värme, glass med mera är vi nu åter på plats.’

Vår växel är öppen vardagar 09.00 – 16.00 men om det brådskar kan du alltid sända sms till: 0709-62 35 31 eller maila: info@nattvandring.nu så tar vi kontakt så snart vi kan.

Soliga hälsningar

Stiftelsen nattvandring.nu

Semesterstäng – jour – klädbeställningar

Från och med idag måndag 9 juli till och med fredag 10 augusti har kansliet semesterstängt.
Vid akuta händelser har vi jour vardagar 09.00-15.00 via vårt växelnummer 08-50 66 55 80.

Under denna semesterperiod kommer det ej vara möjligt att beställa kläder enligt tidigare rutin. Vårt lager har också semester samt att vi från mitten av augusti inför ny rutin för att beställa kläder.

Vi önskar er alla en skön sommar och ser fram emot en härlig höst med många nya aktiviteter med mera.

Ingen försäljning av sponsorpaket på telefon!

Tyvärr måste vi nu i semestertid återigen informera om följande:

  • Stiftelsen nattvandring.nu har ingen försäljning av sponsorpaket via telefon
  • Vid ev. köp av sponsorpaket på telefon tillfaller inga pengar vare sig stiftelsen eller någon av de drygt 340 lokala grupperna
  • Hänvisar man till stiftelsen nattvandring.nu eller att grupperna bär röda jackor/västar – då är det lögn och därmed bedrägeri

Om säljaren använder vårt varumärke, vårt namn eller hänvisar till att våra grupper får del av pengarna, ber vi er notera: datum, tid, från vilket telefonnummer man ringt och personens namn och lämna sedan dessa uppgifter till oss. Detta för att göra en ev. polisanmälan möjlig.

Har du frågor kring detta – ta kontakt med vår verksamhetschef Janne Lundholm via janne@nattvandring.nu eller ring 08-50 66 55 80.

 

 

Almedalsveckan 2018

Under Almedalsveckan 2018, söndag 1 juli – fredag 6 juli, finns vi som vanligt på plats.
I år med tre representanter från Steamgruppen: Johanna Viltare/Bjuv, Jan-Olof Nilsson/Klågerup samt Nils-Ivar Odelberg/Östersund. Dessutom finns Janne Lundholm/verksamhetschef stiftelsen nattvandring.nu på plats.

Är du på plats i Almedalen och vill träffa oss – hör av dig på telefon, 08-50 66 55 80 eller maila till: info@nattvandring.nu så tar vi kontakt.

Ser du oss, var inte rädd för att ta kontakt.

Vi ses i Almedalen.

Sommar – sol – semester – jour

Efter ett första halvår som varit fantastiskt ur många aspekter går vi nu mot sommar och semester. En tid då många av oss kanske ligger på stranden, solar, badar, äter glass, grillar med mera. Men framför allt kanske vi umgås med nära och kära, tar hand om varandra och laddar batterierna inför hösten.

Våren 2018 har varit fantastisk. Vilket väder vi haft. Men vi har också haft en fantastisk vår ur nattvandringsperspektiv. Vi har fortsatt att etablera nya grupper, fått samverkansavtal med flera kommuner, startat cykelvandring i Malmö och fått fler nya partners. Så vi skall alla vara nöjda.
Men för den skulle lägger vi oss inte på latsidan, mer än under perioden 9 juli – 10 augusti. För då tar vi semester och stänger kansliet. Dock har vi som vanligt jour via telefon och mail. Därefter kör vi igång igen med fullt fokus på att fortsätta på den inslagna vägen.

Jourtelefon (9 juli – 10 augusti), vardagar 09.00-15.00: 08-50 66 55 80

Jourmail vid akuta ärenden: jour@nattvandring.nu

 Vi önskar alla en skön, trevlig och härlig sommar samt sänder ett tack för ert engagemang från kansli, styrelse och partners.

Trevlig midsommar

Så här dan före dan vill vi passa på att önska alla en skön och fin midsommarhelg.
Vi hoppas, som många, på fint väder så man kan dansa runt midsommarstången.

Scandlines ny partner till stiftelsen nattvandring.nu

Med stor glädje säger vi idag välkomna till Scandlines som ny partner. Man driver bland annat färjorna mellan Helsingborg och Helsingör.

Detta partnerskap gör det nu möjligt för våra dag- och nattvandrare i Helsingborgsområdet att utan kostnad åka med båtarna vid behov men också för att utveckla tätare samverkan med våra danska nattvandrarvänner i Helsingör.