Idag, 8 april, fyller vi 13 år

Tänk vad tiden går fort när man har roligt.

Att idag tänka tillbaka på tiden när vi planerade, funderade på upplägg, vilken finansiering som var nödvändig - det är nostalgiskt. Många roliga minnen från den tiden. Den stolthet vi kände när lanseringen och den nya webbsidan öppnades den 8 april och stiftelsen nattvandring.nu blev verklighet glömmer man aldrig. Nu sitter man här, 13 år senare och funderar lite över det som varit, men också vad som ligger framför oss.


Till er alla, lokala nattvandringsgrupper, nattvandrare, stiftare och partners kan jag idag bara säga: STORT TACK för ni trodde på idén och verksamheten.

Tänker på alla underbara människor jag haft förmånen att få träffa, lära känna, krama, prata nattvandring med, stötta, hjälpa, hålla föreläsningar och kurser inför. Utan er och ert alltid varma mottagande hade tiden inte gått så fort som den gjort. Vi har vuxit genom åren och är idag landets största organisation när det gäller nattvandring och det är vi stolta över. Nu går vi vidare och in på det fjortonde året och förhoppningsvis många fler. Kram till er alla. Janne Lundholm, verksamhetschef