top of page
Sök
  • janne363

TACK FÖR ALLT


Efter 16 år på nattvandring.nu är det så dags att informera om mitt nästa steg, ett steg jag tar i mars 2024.

  • Min ersättare är klar och påbörjar sin anställning 22 januari 2024.

  • Jag lämnar över rollen som verksamhetschef 1 mars.

  • Jag kommer finnas kvar i verksamheten till och med 22 mars.

  • Fram till 30 juni 2024 står jag sedan till verksamhetens förfogande vid behov.

Från och med 1 juli 2024 kommer jag ha semester en tid och därefter får vi se vad jag hittar på som pensionär. Kanske dyker jag upp i något sammanhang, man vet aldrig.

Det är med stolthet jag ser tillbaka 16 år i tiden och konstaterar att den verksamhet som skapades och lanserades 8 april 2008, har växt till att vara landsomfattande, ett välkänt och etablerat varumärke med hög trovärdighet. Jag har haft förmånen att få resa över hela landet och i våra nordiska grannländer för att representera denna unika verksamhet. Hålla föreläsningar, informationsmöten, kurser, samverkansmöten och ha myndighetskontakter.

Arbetat med krishantering, medling, hjälpt till att starta lokala grupper, inspirera och mycket annat. Ingen dag har varit den andra lik. Ständigt vara tillgänglig och nåbar. Men allt har varit lätt då jag alltid fått stöd och förtroende från alla.

Så många härliga människor jag fått lära känna. Alla glada, positiva, engagerade och framför allt – ni vill ge av er tid för det dyrbaraste vi har. Våra barn och ungdomar. Ni är förebilder, trygga, positiva, engagerade vuxna.

Det finns så mycket mer man skulle vilja säga, så många man skulle vilja tacka och krama om. Men ni vet vilka ni är och ni finns i mitt hjärta och ni kommer vara saknade. Dock är det en person som under alla år har betytt oerhört mycket, som har stöttat mig, accepterat mina oregelbundna arbetstider, alla resor och mycket mer och det är min fru Marie. Till dig ett särskilt varmt, innerligt och kärleksfullt stort TACK för allt och snart får du dras med mig hemma mycket mer.


Det är en tid kvar men säger redan nu - TACK FÖR ALLT - till er alla. Janne


102 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page