top of page

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder anslutning med vårt enkla nätverksavtal till lokala initiativ eller föreningar men också samverkans-avtal eller IOP-avtal med kommuner.
För ideella krafter som vill ansluta är det helt kostnads-fritt. Avtalet signeras via mobilt bank-id. Genom avtalet håller vi med reflexvästar, startkit, försäkring, kurser, ni får en mentor, deltagande vid träffar runt om i landet med mera. Allt detta helt kostnadsfritt.

Finns ingen lokal grupp på din ort eller närområde kanske du tillsammans med några fler vill starta en grupp. Vi gör det enkelt för er. Alla nya grupper försöker vi så långt det är möjligt att träffa i samband med en informationsträff och då har ni möjlighet att teckna avtal.

Till denna första träff är det viktigt att ni bjuder in kommun och polis för att samverkan skall komma igång från första dagen. Det är gratis att starta en grupp och det ger så mycket positivt.

Är du/ni intresserade av att starta en grupp?

Gå till kontaktformuläret och fyll i dina uppgifter, så blir du kontaktad så snart vi kan.

Du kommer få information både muntligt och skriftligt från oss.

1front.jpg

Enkelt, tryggt och stabilt.

Verksamheten skall, så långt det är möjligt, vara helt kostnadsfri för de lokala grupperna/föreningarna.
Inga medlems- eller årsavgifter men genom nätverksavtalet håller vi med startkit där det ingår reflexvästar, första hjälpen kit, ficklampor och trycksaker. Förutom detta är alla försäkrade till, under och hem från vandring.

bottom of page