top of page
Sök
  • janne363

Vi säljer inga sk. "sponsorpaket"

Uppdaterat: 15 mars 2023


Återigen måste vi informera dig som företagare om den telefonförsäljning av sk. sponsorpaket som åter är igång runt om i landet.

Man säljer sponsorpaket för ”nattvandringen/nattvandrarna/nattvandrare” och frågar om man som företagare vill stötta verksamheten. Genom dessa samtal ger man sken av att man finns på alla orter vilket inte är med verkligheten överensstämmande.

Ett av de senaste knepen man använder är att man ringer företagen och säger man varit ute och nattvandrat på orten eller att man skall starta upp och undrar om företagen vill stötta verksamheten genom att köpa ett sponsorpaket. Detta trots att man inte har någon som helst verksamhet på orten.

På flera orter där man kontaktar företag finns bara nattvandring.nu lokala grupper/föreningar (bär röda jackor/västar).

Därmed försöker man få företag att köpa sponsorpaket på felaktiga grunder.

Företag som redan stöttar våra lokala grupper/föreningar (röda jackor/västar), har tagit kontakt med stiftelsen om detta varför vi känner oss tvingade att återigen uppmärksamma det hela.

Till dig som företagare:

- Köp inte sponsorpaket på telefon utan att kontrollera med lokala nattvandrings-gruppen eller stiftelsen nattvandring.nu

- Har du sagt ja till sponsorpaket på felaktiga grunder – bestrid ev. faktura

- Har du fått felaktig och falsk information – gör polisanmälan

- Är du osäker? Kontakta nattvandring.nu för kontroll.

Nattvandring.nu har ingen telefonförsäljning av sk. sponsorpaket. Vi uppmanar företag att ev. sponsring sker direkt med den lokala gruppen/föreningen. Vill ni stötta nattvandring.nu – ta kontakt med vårt kansli och verksamhetschef Janne Lundholm (janne@nattvandring.nu eller via 08-50 66 55 80).14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page