top of page
Sök
  • janne363

Nattvandring.nu söker Verksamhetschef

Nattvandring.nu söker en ny verksamhetschef då vår nuvarande verksamhetschef går i pension.


Nattvandring.nu, startat 2008, är en rikstäckande, politiskt och religiöst obunden, organisation som arbetar för ett, i samhället, ökat vuxenengagemang för barn och ungdomar, samt för att stödja, främja och utveckla nattvandringen i hela landet. Samverkan sker även med våra nordiska kollegor.


Verksamheten har utvecklats mycket sedan starten och under senare år har vi tecknat allt fler samarbetsavtal med kommuner runt om i landet. Nattvandring är en viktig och självklar del i det förebyggande kommunala arbetet med att skapa trivsel och trygghet i samhället. Idag har vi avtal med ca 30 kommuner. Målsättningen är att i slutänden ha avtal med samtliga kommuner och att nattvandring är en naturlig del av kommunens förebyggande arbete. En viktig del i det är den effektmätning av nattvandringsaktiviteter som nyligen har initierats.


Nattvandring, som vi allmänt kallar det, har idag utvecklats till att ske dagtid, kvällstid och nätter. Allt utifrån de lokala förutsättningarna och behoven. Idag vandrar drygt 440 grupper kontinuerligt runt om i landet och under 2022 deltog cirka 60 000 personer i dessa vandringar.


Nattvandring.nu leds av verksamhetschefen som rapporterar till styrelsen. Till sin hjälp har verksamhetschefen idag en administratör på deltid samt utsedda regionansvariga, som på ideell basis stöttar de olika nattvandringsgrupperna i landet. Nattvandring.nu har sitt kansli på Skandias kontor i Stockholm.


Framtida arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att:


· Leda det strategiska arbetet med utvecklingen tillsammans med styrelsen och löpande rapportera till denna. Detta avser såväl verksamhet som organisation

· Myndighetskontakter med t ex länsstyrelser, Socialstyrelsen, SKR m fl

· Ansvara för PR och mediekontakter både proaktivt och reaktivt samt kunna medverka i press, radio och TV.

· Stötta regionansvariga i deras arbete med att starta upp kommunala och lokala nattvandringsgrupper och ha kontinuerlig dialog med dem om läget

· Ha aktiv dialog med kommuner om nuvarande samverkan och proaktivt arbeta för att utöka denna samverkan

· Hålla informationsmöten samt utbilda nattvandringsgrupper, skolpersonal och andra i de utbildningar som tagits fram

· Aktivt samverka med nattvandringsgrupper och andra berörda aktörer, såsom ex kommuner, polisen, socialtjänsten och företag som stöttar vårt arbete

· Regelbundet kunna resa i hela landet.


Kvalifikationer för att trivas i rollen

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla organisationer. Du får gärna ha erfarenhet från ideella organisationer och förståelse för hur civilsamhället fungerar. Du brinner för att arbeta med och för barn och ungdomar.


Övrigt Bakgrundskontroll och registerkontroll kan komma att genomföras.

Som anställd erbjuds du nedan förmåner:


Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.

Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.

Trygg anställning: Vi anställer med avtal motsvarande ett kollektivavtal och försäkringar.

Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.Vill du veta mer?

Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningarna kommer hanteras löpande. Har du funderingar kontakta Johan Nilsson (Styrelseordförande), johan.nilsson@nattvandring.nu, 070-775 86 16.


Läs mer på vår hemsida: Hem | Nattvandring

145 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page